Полезна Информация

Минималната сума за поръчка е 50 лв.

След като получим вашата заявка, наш служител се свързва с Вас по телефона за уточняване на удобен за Вас ден за доставка. Обикновено заявки изпратени в петък се извършват най-рано следващия понеделник.

Всички продукти и разфасовки в Омая Ранч са 100% чисто и натурално месо. Не се използват хормони или подобрители, както и адетиви в заготовките.

Да, правим. Доставките извън София се извършват чрез куриерска фирма, с която работим. Всички продукти се изпращат шоково замразени.

Начините на плащане са в брой или по банка. Плащането по банка се извършва след като Вашата поръчка се обработи и се калкулира точната сума. Фактурата се изпраща по имейл, и след плащане на сумата, доставката ще бъде извършена.

Всички продукти и разфасовки са с вакуум опаковка.

Да, това което трябва да направите е да изпратите запитване на sales@omaiaranch.com или да ни потърсите на телефон  0884 74 34 43.

Разликата между двете категории е в породата на животното, степента на мрамориране и периода на зреене. При категория голд, степента на мрамориране е по – високо и периода на зреене е по – дълъг.

Телешкото месо, което предлагаме, се разделя на две категории – “V” е за животни на възраст под 8 месеца, а “Z”, за такива между 8 и 12 месеца.
Говеждото месо
, което предлагаме е за животни от 12 – 24 месеца.

Всички продукти и разфасовки се приготвят ръчно и е възможно реалният грамаж на продукта, който получавате да варира от посочения в сайта. За това е възможно да има разлика между сумата, която изписва в момента на поръчката и тази, която след обработка на заявката трябва да заплатите при доставка. След приемане и обработка на Вашата поръчка, стойността на всеки заявен продукт се маркира според точното тегло на разфасовка и поръчката е готова за доставка.

Шоковото замразяване е много популярен начин за съхранение на храна, запазвайки всички полезни свойства на храната. Температурата на камерата достига -40 ° C, а поради вентилацията на изпарителя се осъществява ускореното движение на въздуха в тази камера.

Ако имате още въпроси, не се колебайте да ни потърсите.