Warning: A non-numeric value encountered in /home/cocreate/omaiaranch.com/wp-content/themes/Divi 2/functions.php on line 5841

За нас

Добре дошли в OmaiaRanch, където качеството и вкусът са гарантирани.

Нашият процес на контрол

Като отвърден топ селекционер, можем да ви уверим, че животните се отглеждат 100% естествено, с подходящо хранене от ранните етапи, за да придадат на крайния продукт прекрасен вкус на изтяло органичното ни месо.

Нашето обещание за Качество

Базиран в България, отличен вкус и качество, с нула добавки и хормони и най важното страхотен вкус за различни очаквания на месото което предлагаме и невеорятно вкусово приклчючение.

Обслужване на клиенти и доставка

Ние правим лична доставка до вашия праг, консултираме и съветваме за всичко, което трябва да знаете за вълнувашия свят на качествените меса. Не се колебайте да ни потърсите.

Свържете се с нас на :

+359 884 74 34 43

 [email protected]

Послание от основателя на OmaiaRanch:

Казвам се Omaia Younis, стартирах OmaiaRanch преди около 9 години, когато реших, че е време да следвам сърцето и страстта си. От архитект, завършил селскостопански изследвания, до производител и доставчик на бутикови меса. За мен както работата ми, така и страстта ми бяха много сходни. Виждах и двете като форма на изкуство.

Производството на първокласни меса, процеса на сушено зряло месо, участието в отглеждането на стадо – винаги е било хоби за мен, така че преходът беше труден, но много полезен и приятен.

Създаване на OmaiaRanch, беше приключение, което отне почти 3 години проучване, лицензиране, разрешителни и цялостно образование за изящното изкуство на месото.

С гордост и огромна радост ви представям резултатите от всичко това в този уебсайт и се надявам да се насладите на качествения вкус на първокласното месо, което обичам.

Поздрави,

Омая Юнис