fbpixel

За нас

Нашият процес на
контрол

Като утвърден топ селекционер, можем да ви уверим, че животните се отглеждат 100% естествено, с подходящо хранене от ранните етапи, за да придадат на крайния продукт прекрасен вкус на изцяло органичното ни месо.

Нашето обещание
за Качество

Базиран в България, отличен вкус и качество, с нула добавки и хормони и най-важното страхотен вкус за различни очаквания от месото което предлагаме и невеорятно вкусово приключение.

Обслужване на клиенти и доставка

Ние правим лична доставка до вашия праг, консултираме и съветваме за всичко, което трябва да знаете за вълнуващия свят на качествените меса. Не се колебайте да ни потърсите.

Послание от основателя на Омая Ранч:

Скъпи клиенти, казвам се Омая Юнис, стартирах OmaiaRanch преди около 9 години, когато реших, че е време да следвам сърцето и страстта си. От архитект, завършил селскостопански изследвания, до производител и доставчик на бутикови меса. За мен както работата ми, така и страстта ми бяха много сходни. Виждах и двете като форма на изкуство!
Производството на първокласни меса, процеса на сушено зряло месо, участието в отглеждането на стадо – винаги е било хоби за мен, така че преходът беше труден, но много полезен и приятен.

Създаване на OmaiaRanch беше пприключение, което отне почти 3 години проучване, лицензиране, разрешителни и цялостно образование за изящното изкуство на Месото

 С гордост и огромна радост ви представям резултатите от всичко това в този уебсайт и се надявам да се насладите на качествения вкус на първокласното месо, което обичам.

Поздрави,
Омая Юнис