fbpixel

Полезна Информация

closed
Каква е минималната сума за поръчка?

Минималната сума за поръчките в София е 70 лв, без такса за доставка.

Кога да очаквам доставка след направена поръчка?

Ако поръчвате през сайта, след като получим Вашата заявка, наш служител ще се свържи с Вас по телефона за уточняване на удобен за Вас ден за доставка. Обикновено заявки, изпратени в петък се извършват най-рано в следващия понеделник.

Слагате ли подобрители или хормони във вашето месо?

Всички продукти и разфасовки в Омая Ранч се изготвят от 100% чисто и естествено месо. Не се използват никакви хормони или подобрители, както и добавки в заготовките.

Правите ли доставки извън София?
Да, правим. Доставките извън София се извършват чрез куриерска фирма, с която работим. Всички продукти се изпращат шоково замразени.
Какви са начините на плащане?

Начините за плащане са в брой или по банков път. Плащането по банков път се извършва след като Вашата поръчка се обработи и се изчисли точната сума. Фактурата се изпраща по имейл, и след плащане на сумата, доставката ще бъде извършена.

Как е опаковано месото?

Всички продукти и разфасовки са във вакуум опаковка. Препоръчва се след изваждане от вакуум опаковката месото да се остави да подише 10-20 минути, за да се премахнат ефектите от вакуума.

Приемате ли заявки за продукти които не са в сайта?

Да, бъдейки бутиков производител ни позволява да бъдем динамични с нашето производство и да имаме пълен контрол върху всяка стъпка от производствения процес. Бихме се радвали да изпълним Вашите заявки. Нужно е само да ни изпратите запитване на sales@omaiaranch.com или да ни потърсите на телефон 0884 74 34 43.

Каква е разликате между "силвър" и "голд"?

Разликата между двете категории е в породата на животното, степента на мрамориране и периода на зреене. При категорията голд, степента на мрамориране е по-висока и периода на зреене е по-дълъг. 

Каква е разликате между "телешко" и "говеждо"?

Телешкото месо, което предлагаме, се дели на две категории – “V” е за животни на възраст под 8 месеца, и “Z”, за такива между 8 и 12 месеца. 

Говеждото месо, което предлагаме е от животни на възраст 12 – 24 месеца. 

Защо сумата която заплащам при доставка е различна от тази при поръчката в сайта ?

Всички продукти и разфасовки се приготвят ръчно и е възможно реалният грамаж на продукта, който получавате да варира от посочения в сайта. За това е възможно да има разлика между сумата, която се изписва в момента на поръчката и тази, която след обработка на заявката трябва да заплатите при доставка. След приемане и обработка на Вашата поръчка, стойността на всеки заявен продукт се маркира според точното тегло на разфасовка и поръчката е готова за доставка. Преди изпращане на поръчката, ще получите SMS с точната сума. 

Какво означава шоково замразен продукт ?

Шоковото замразяване е много популярен начин за съхраняване на храна, запазващ всички полезни свойства на храната. Температурата в камерата достига -40 ° C, а поради вентилацията на изпарителя се осъществява ускорено движение на въздуха в тази камера. Този процес е много полезен, защото замразяването се извършва преди да са се появили процеси на кристализиране, получаващи се при нормално замразяване. Така се запазват всички полезни свойства, които храната е притежавала преди замразяването. Препоръчва се размразяването на продукта да се извърши в хладилник.